Seductia trupului arrow Femeia arrow Arta seductiei
Arta seductiei

Cosmetice si podoabe

E-mail
Din cele mai vechi timpuri, cosmeticele şi podoabele au jucat un rol important în transfigurarea femeii. Aplicarea atenta a machiajului pe faţa unei femei ...
+++
 

Marilyn Monroe - Initiatii cred ca a fost ondina

E-mail
 Zânele apei simbolizează energia sexuală
Ondinele din mitologiile germanice şi scandinave se "înrudesc" cu nimfele din mitologiile greco-latine.
+++
 

Axiome ale limbajului trupesc in atractia sexuala

E-mail
 1. Limbajul trupesc este steagul pe care-l flutura femeile pentru a le atrage atentia barbatilor. Multe femei emana constient sau inconstient un anume fel de "senzualitate bruta" prin intermediul limbajului trupesc.
+++
 

Limbajul controlat al trupului

E-mail
 Care este comportamentul unei femei care sugereaza unui barbat ca-l place sau dimpotriva, ca nu-l place? Aceasta a fost intrebarea pe care un grup de cercetatori a adresat-o studentilor de la Universitatea din Illinois – Urbana.
+++
 

Flirtul - arta si iscusinta

E-mail
 Flirtul e indemanarea limbajului trupesc, a fost si este practicat de femei din toate categoriile socio-culturale, de la americancele sofisticate pana la cea mai simpla femeie. Antropologul David B. Givens precizeaza diferenta fundamentala dintre flirt si sexualitate
+++
 

Cum sa ne imbracam ca sa atragem

E-mail
1. De cate ori ne imbracam sau folosim un accesoriu, comunicam mesaje celor din jur. Aceasta sunt eu, si asta e ceea ce am ales ca sa iti arat cine sunt. De fiecare data cand te imbraci dimineata, transmiti barbatilor informatii despre felul cum te simti si cat de atragatoare te consideri.
+++
 

Piciorul sexy

E-mail
Femeile care vor sa valorifice intregul potential al fortei lor de seductie trebuie sa stie ca multe dintre componentele propriului trup – nu numai cele evidente - pot atrage un barbat.
+++
 

Ce astepti de la iubitul tau?

E-mail
Orice femeie asteapta de la cel pe care il iubeste ca acesta sa dea dovada de continuitate si profunzime in manifestarea iubirii sale.
+++
 

Axiomele atractiei fizice

E-mail
Barbatii sunt foarte interesati de sex si judeca femeile in functie de experienta pe care o dobandesc in acest domeniu. Un barbat spunea: “Femeile isi poarta pe buze sufletul, iar barbatii, hormonii”.
+++
 

Fenomenul de atractie sau respingere

E-mail
Axiome ale sex-appeal-ului
1. Un punct forte de atractie este increderea. Chiar daca o femeie nu se poate lauda cu un trup perfect, respectul fata de sine si increderea in fortele proprii o fac mai atractiva.
2. Barbatii sunt atrasi de femeile care-si manifesta interesul fata de ei, fara sa exagereze.
+++
 

50 de reguli

E-mail
1. Imbratiseaza-l.
2. Scrie-i cateva randuri pline de dragoste.
3. Suna-l la serviciu numai pentru a-l saluta.
+++
 

Cum sa ne alegem fiinta potrivita

E-mail
Este util sã cunoaştem metoda prin care sã ne putem alege fiinţa iubitã cea mai potrivitã pentru noi. Dacã cunoaştem tehnica analizei faciale, putem analiza personalitatea completã a unei persoane doar prin simpla observare atentã a trãsãturilor feţei sale.
+++
 

Cum sa-l cuceresti daca nu cunosti legile flirtului?

E-mail
Metode de a cuceri un bărbat se pare că sunt foarte multe şi, oricum, acestea depind de inventivitatea şi isteţimea feminină. Există milioane de femei pe mapamond care se plâng din cauza faptului că nu reuşesc să-şi găsească partenerul potrivit. 
+++
 

Primul pas in a cuceri barbatii

E-mail
Ce este cochetaria?
Dictionarul explicativ al limbii romane ne spune ca termenul cochetarie inseamna purtare, atitudine, mod de a se imbraca al cuiva, prin care o persoana cauta sa placa. Cochetaria nu inseamna numai dorinta superficiala de a placea si ne-am insela daca i-am aplica acest sens peiorativ care i se atribuie deseori.
+++
 

Ghidul fericii in cuplu

E-mail
Desi exista prejudecata ca o femeie trebuie sa se lase cucerita, totusi initiativa feminina este adeseori apreciata de reprezentantii sexului "tare". Însa, marea majoritate a femeilor considera firesc sa înceteze sa continue sa-si farmece iubitul odata ce acesta s-a lasat prins în mrejele iubirii.
+++
 

Ochi de dormitor

E-mail
 Ce consideră bărbaţii foarte interesant când văd prima dată o femeie?
Contrar răspunsurilor la care ne-am aştepta (sâni, picioare etc.) un studiu realizat printre bărbaţii celibatari de toate vârstele a evidenţiat faptul că toţi aveau ceva în comun
+++
 

Parul - atingeri si miresme

E-mail
Cea mai mare parte a corpului uman este acoperit cu păr; acesta are o infinitate de potenţialităţi erotice, adeseori nebănuite. Diafanul şi nevăzutul păr din zonele în care pielea este foarte fină...
+++
 

Cassolette sau parfumul natural al femeii

E-mail
Cea mai puternica si insidioasa arma din "arsenalul" sexual al unei femei este parfumul sau natural.
Fiecare persoana isi are mirosul sau propriu, un parfum care ii este specific. 
+++
 

Ce este seductia?

E-mail
Modul de a se prezenta al unei femei are un impact semnificativ. Dacă ea trăieţte, într-adevăr, cu credinţa că este sexy şi este convinsă de această idee, va atrage bărbatul pe care-l doreşte.
+++
 

Cheile iubirii de o viata

Rondo Veneziano - Rondo Veneziano

Patrick Swayze - Lisa Niemi - George - One Last Dance

Dead Can Dance - The Host of Seraphim

Newsletter




  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator