Seductia trupului arrow Astrologie erotica arrow Barbatul Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Barbatul Gemeni (22 mai - 21 iunie)

E-mail
Generalitati: Iubirile hoinare

Gemenii analizeaza emoţiile, le tempereaza prin jocul spiritului şi se apără prin ironie de dominaţia amorului. Un asemenea tip este sigur instabil si ezitant. Nu simte în el destulă maturitate ca să treacă la o alegere unica si definitiva, drept pentru care prefera să se refugieze in relatii trecătoare, provizorii. Aceasta ascunde, de fapt, o fugă din faţa angajării in dragoste, o neputinţa de a iubi. În schimb, ii este uşor să se adapteze la situaţiile amoroase. Indrăgostitul din zodia Gemenilor se arată inţelegător, tolerant, ingăduitor, este expert in modul de a aborda persoana iubită, in declaraţii, in cuvinte dulci, in inflorituri şi mai ales in arta de a-şi lăsa o portiţă de ieşire. Adoptă atitudini de circumstanţă şi e plin de resurse ca să te oblige să-i ierţi greşelile.

La el predomină diplomaţia amoroasă.

Principala resursă de care dispune tipul Gemeni este să dea relaţiilor sale o turnură frăţească. Este o fiinţă agreabilă, se adaptează ritmului celuilalt, ii adoptă gusturile, pasiunile, intră cu totul in viaţa sa, devenindu-i dublul. Mai mult chiar, imbogăţeşte adesea această relaţie, dându-i un caracter intelectual.

BÃRBATUL:
Bărbatul din zodia Gemenilor se simte, chiar când e angajat in relaţie, intr-o relativă disponibilitate afectivă. Partenera sa trebuie să-l ajute să-şi găsească unitatea, să-şi asigure stabilitatea existenţei, ca să fie in mod autentic el insuşi şi nu un simplu reflex exterior al persoanei sale,

Un anumit tip al acestei zodii face pe vagabondul sentimental care stă la pânda emoţiilor şi a senzaţiilor noi, in căutarea a numeroase peripeţii. Acest libertin voluptos îşi dăruieşte inima, violentă şi uşoară ca să şi-o ia repede înapoi. Ceea ce contează pentru el este un prezent amoros intens şi încântător, cel pe care îl dă tocmai noutatea întâlnirii, a cuceririi si a cunoasterii necunoscutei. Cum acest emotiv are o anume putere de seducţie, i se întâmplă să facă în mod involuntar rău celor care îl iubesc, chiar în clipa în care se ataşează de el. Acest tip de Gemeni are un gust foarte pronunţat de a flirta. Adevăratul său joc constă în a se prinde şi a se desprinde. Acest amorez nervos trăieste într-un univers de emotii vii, nenumărate, variate. Vibrează intens în descoperirea lumii cuceririlor; are nevoie de excitaţii continue. În ceea ce priveşte celălalt tip de Gemeni, el pluteşte, nu datorită mobilităţii sentimentelor sale, ci fiindcă dorinţa sa sexuală este autonomă şi desprinsă de sensibilitate; in extremis s-ar putea spune că este un cap şi un sex. In plus, se apără de iubire ridiculizând-o; ironia, îndoiala şi scepticismul sunt zidurile în spatele cărora se adăposteşte. Cel mult simte o formă de iubire amicală.

LECŢIA IUBIRII: Lecţia sa implică să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este cunoastere, iar el trebuie să învete de la ceilalti că iubirea este sentiment.

 
< Precedent   Urmator >

Masca lui Zorro

Bond - Victory

Cirque Du Soleil - Le Reve

Valley of flowers

Newsletter
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator