Seductia trupului arrow Astrologie erotica arrow Femeia Taur (22 aprilie - 21 mai)

Femeia Taur (22 aprilie - 21 mai)

E-mail
seductia0023.jpgGeneralitati: Marile gelozii

Inima acestui tip este caracteristică pentru o fire voluptuoasă, absolut tandră şi carnală, care inclină spre pasiunea profundă. Cei doi poli complementari ai dragostei -sentimentul şi dorinţa -se contopesc intr-o totalitate pasională. Nu cunoaşte chinurile disocierii afective şi este o inimă simplă care trăieşte, în acelaşi timp, simţăminte fireşti.

Taurul nu se aruncă cu capul înainte în dragoste, precum Berbecul.

Pasiunea îi cucereşte sufletul pe nesimţite, ea progresează pe căi inconştiente, precum un torent vine să mai adauge apă în spatele unui baraj. Nativul se umple gradat de sentimentul său amoros, mult timp ignorat, minimalizat sau reprimat. Dar curând pasiunea devine irezistibilă şi se revarsă, subiectul simţindu-se plin de fiinţa iubită. De aceea, odată inima cucerită, putem fi siguri că nu se va răzgândi în alegerea făcută, şi-a luat prea mult avânt ca să se oprească pe un drum atât de prielnic. Dacă iubeşte nu se mai poate face nimic, nici din partea lui, nici, cu atât mai puţin, din a celorlalţi. Va merge până la capătul pasiunii sale, fericite ori nefericite.

Făgăduielile, această veche monedă de schimb, sunt încă valabile la el. Fidelitatea, constanţa în ataşament, se regăsesc cam la toţi nativii din Taur. Instinctul de posesie se mai observă şi în nevoia profundă de a aparţine fiinţei iubite, concomitent cu posedarea ei ca şi cum ar fi un bun, o proprietate adesea păzită cu gelozie.

FEMEIA:
Personajul feminin al acestui semn zodiacal reprezintă tipul femeii feminine, atrăgătoare. Femeia Taur este în general o femeie blândă şi odihnitoare. Are chipul prospeţimii primăvăratice, al plăcerilor lacome; iubeşte natura, florile, şi are mult bun gust.

Pentru ea aspectul sexual este de maximă importanţa. Se emotioneaza încet sub crusta groasă a materialismului şi are nevoie de un partener expert şi răbdător.

LECŢIA IUBIRII: Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este răbdare, iar ea trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este iertare.

 
< Precedent   Urmator >

Dead Can Dance - The Host of Seraphim

Microcosmos

Chris Spheeris - Eros rain

Belly Dance - Asmahan

Newsletter
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator