Seductia trupului arrow Tehnici de masaj
Tehnici de masaj, Masaj erotic oriental

Masajul - Placere si terapie

E-mail
 Masajul amplifică „hormonul fericirii” - serotonina.
Masajul este una dintre cele mai practicate şi apreciate metode de recuperare şi refacere a energiei fizice şi psihice. El redă vigoarea, buna dispoziţie, iar mâinile pricepute...
+++
 

Atingerea dragostei

E-mail
Pornind de la faptul că senzaţiile erotice pot să apară oriunde există nervi receptori, se poate spune că întreg corpul uman este alcătuit din zone erogene. Deci masajul erotic trebuie să includă şi zone care nu sunt considerate, în mod obişnuit, zone erogene.
+++
 

Masajul - reflexologia iubirii

E-mail
Tehnica masajului reprezintă unul dintre cele mai preţioase secrete ale artei iubirii. Timp de secole, curtezanele au fost cele care au aplicat cu mult succes aceste procedee.
+++
 

Masajul erotic oriental

E-mail
Trăim o epocă a extremelor şi a paradoxurilor, unul dintre ele constând în faptul că, deşi aproape tot ce ne înconjoară capătă conotaţii erotice, educaţia sexual-erotică de calitate reprezintă...
+++
 

Masajul osteopatic

E-mail
Este un fapt demonstrat ca intre o mie de oameni este greu sa gasesti macar unul cu coxale complet normale. Aproape toti oamenii au coxalele mai mult sau mai putin dislocate.
+++
 

Adio, celulita!

E-mail
Se estimeaza ca un procent de cel putin 80 la suta dintre femei au o anumita forma de celulita. Desi aceasta afectiune este cel mai adesea asociata cu o greutate mult peste normal, ea este întâlnita adesea si în cazul celor subponderale, precum si printre barbati.
+++
 

Cum decurge o sedinta completa de automasaj?

E-mail
În cazul automasajului lucrurile se desfasoara oarecum diferit fata de masaj, aceasta deoarece singura forta si experienta sunt cele proprii, iar puterea si îndemânarea unei femei, cel putin în prima faza, nu se pot compara cu cele ale unui maseur profesional.

Iata câteva idei folositoare pentru aplicarea automasajului:
+++
 

Câteva afectiuni care se trateaza cu succes prin masajul cu preparate din plante

E-mail
Când facem cuiva masaj, fie că ne dăm seama sau nu, îi transmitem foarte bine starea noastră acelei persoane. De aceea trebuie să avem o dispoziţie foarte bună, să fim calmi, plini de încredere, veseli, optimişti.
+++
 

Uleiuri, oteturi medicinale si lotiuni naturale pentru întretinerea pielii

E-mail
Pentru realizarea uleiurilor din plante, cea mai bună metodă, deşi ceva mai lentă, este cea a macerării. Pentru a obţine 1 l de ulei de floarea-soarelui sau de măsline obţinut prin presare la rece, se lasă la macerat 200 g de plantă, mărunţită cu râşniţa electrică de cafea.
+++
 

Masajul pentru armonizarea corporala

E-mail
In primul rand, prin rolul sau, care este (in primul rand) acela de modelare. Acest proces de modelare porneste de la nivel fizic si continua influentand pozitiv psihicul si mentalul. Din acest motiv este foarte importanta pe langa tehnica de masaj folosita si atitudinea launtrica
+++
 

Masajul - terapie de baza pentru armonizarea si constientizarea corpului feminin

E-mail
La nivel fizic actioneaza in primul rand asupra pielii, musculaturii, articulatiilor si a ligamentelor. In contextul acestei lucrari sunt foarte importante efectele de tonifiere a pielii, de modelare a structurii fizice prin eliminarea tesuturilor de prisos.
+++
 

12 uleiuri volatile naturale si efectele lor asupra mintii

E-mail
Mucoasa olfactivă este singurul loc din organism unde sistemul nervos central intră în legătură directă cu lumea exterioară, fără o intermediere realizată de către "circuite" nervoase suplimentare.
+++
 

Uleiuri si parfumuri

E-mail
Înainte de a realiza orice amestec, trebuie analizate aromele uleiurilor pe care dorim sa le folosim. Punem o picatura de ulei eteric pe o hârtie sugativa sau pe o tesatura neparfumata.
+++
 

Aromoterapia in lume

E-mail
Cercetarile moderne japoneze arata ca unele arome sunt stimulatoare cerebrale. Prin urmare, câteva mari corporatii din Tokio folosesc aromoterapia.
+++
 

Introducere în aromoterapie

E-mail
Uleiurile eterice sunt folosite în cosmetica, masaj si aromoterapie olfactiva. În aromoterapia cosmetica, esentele sunt combinate cu produsele de îngrijire a tenului, a corpului si a parului, toate continând doar ingrediente naturale.
+++
 

Belly Dance - Noura

Codul lui Moise

Mahabharata - Poveste despre Urvasi si Arjun

Belly Dance - Rania

Newsletter
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator