Seductia trupului arrow Femeia arrow Sexualitatea
Sexualitatea

Ce trebuie sa stim despre frigiditate

E-mail
 Din punct de vedere lingvistic, frigiditatea este starea unei femei care se confrunta cu dificultati in atingerea orgasmului si chiar in perceperea senzatiilor placute in timpul unei intalniri amoroase.
+++
 

Ce inseamna un chip sexy

E-mail
 Ce inseamna trasaturi frumoase? Lipsa extremelor este regula descoperita de Sir Francis Galton, un fotograf din secolul XIX, care si-a pus aceeasi intrebare si a gasit raspunsul dupa ce a facut zeci de fotografii si le-a suprapus pe acelasi negativ.
+++
 

Alchimia atractiei sexuale

E-mail
 Conform parerilor autoarei, exista asa-numitele "surogate sexuale", mirosuri de tipul coloniei sau sapunului care ne sunt permise, social vorbind, spre a le mirosi. Restul mirosurilor le percepem inconstient. Hopson denumeste aceste puternice semnale de natura sexuala-sexoni.
+++
 

Influenta feromonilor asupra femeilor

E-mail
 Femeile care sunt expuse acţiunii feromonilor feminini (de ex, femeile care locuiesc împreună) ajung după câteva luni să îşi sincronizeze ciclurile menstruale. Asupra unei femei, feromonii feminini acţionează prin amplificarea dorinţei sexuale...
+++
 

A fi in consens cu corpul tau

E-mail
Deşi multe femei trăiesc orgasmul vaginal, contactul propriu-zis dintre penis şi interiorul vaginului nu are întotdeauna cele mai puternice valenţe erotice. Unele femei obţin o plăcere moderată ca intensitate din stimularea vaginală, în special din stimularea peretelui frontal, însă foarte multe sunt excitate intens atunci când clitorisul le este atins.
+++
 

Fara prejudecati despre ajutatoarele sexuale

E-mail
Nu va invitam sa le folosiţi, nu le facem reclama, nici macar nu divulgam secretul daca le-am incercat personal. Doar va intrebam: de te nu? Faptul ca sunt capabile sa trezeasta sau sa amplifice excitaţia erotica este un lucru cert şi chiar studiat. 
+++
 

Sex-shop. Aparate erecto-casnice

E-mail
Femeile ies imbujorate din cabina de proba
Cei care calca pragul acestor buncare fara vitrine, pe care multi le ocolesc (din teama, pudoare, lipsa de curiozitate sau...
+++
 

Contractiile sexuale

E-mail
Rolul musculaturii erotice este încă ignorat
În viaţa obişnuită musculatura sexuală este foarte puţin utilizată, de aceea ea trebuie antrenată, pentru a putea fi folosită cât mai bine, deoarece este o cheie a împlinirii erotice.
+++
 

Femeile izvor - mit sau realitate?

E-mail
Ştiaţi că şi femeile au capacitatea de a ejacula? Ştiaţi că există femei denumite "femeile izvor" care au manifestări erotice cu totul speciale diferite de fenomenul ejaculării?
+++
 

Orgasmul multiplu

E-mail
Exerciţii practice pentru femei sau cum să mărim plăcerea în jocul amoros

Este important în primul rând să învăţăm să ne controlăm musculatura pelviană (vaginală profundă). Putem realiza aceasta foarte uşor urinând fracţionat: lăsând liber şi apoi stopând jetul de urină, printr-o contracţie bruscă la fiecare două secunde...

+++
 

Arta de a fi femeie...

E-mail
Majoritatea femeilor au crescut educate cum că femeia trebuie să se supună bărbatului, să fie pasivă, să nu îşi impună părerile şi, cu atât mai mult, să nu aibă un rol ...
+++
 

Sanii, in topul fantasmelor masculine

E-mail
Sutienul, o prejudecata?
"O femeie fără sâni este ca un pat fără perne", spunea Anatole France. Şi întradevăr, sânii pot reprezenta pentru o femeie ieşirea din anonimat, iar pentru un bărbat, modalitatea de a ieşi dintr-o stare de letargie. Poate tocmai de aceea sunt preaMARITI de către artişti. 
+++
 

Femei supersexuale

E-mail
Ce face experienţa sexuală atât de pasionantă? Care sunt cheile cu care se poate ajunge la împlinirea sexuală? Unele femei experimentează o pasiune foarte intensă în timpul momentelor intime şi experimentează trări foarte speciale, care pot fi numite supersexuale.
+++
 

Joaquin Cortes - Flamenco

Belly Dance - Superstars (Island Interlude)

Rumi - Become the sky

Belly Dance - Desert

Newsletter
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
  • JoomlaWorks AJAX Header Rotator